تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۷۳
رئیس دانشگاه صداوسیما در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
مطهری شهید راه مرزبندی با اندیشه رقیب است

رئیس دانشگاه صداوسیما با بیان اینکه همایش حکمت مطهر متفاوت از سالهای گذشته در حال برگزاری است، گفت:بیانات شهید مطهری راه گشای گام دوم انقلاب است.

دکتر شهاب اسفندیاری در سیزدهمبن همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه از ماه‌های گذشته برای هر چه باشکوه تر برگزار کردن این همایش برنامه ریزی شده بود، افزود: امسال این همایش به دو  مناسبت صدمین سال تولد استاد مطهری و چهلمین سالگرد شهادت استاد مطهری است متفاوت تر از سالهای گذشته است و برنامه‌های متفاوتی دیده شده است.
وی اظهار کرد:دانشگاه صداوسیما برنامه‌های مختلفی برای تبیین هر چه بهتر اثار شهید مطهری برخی از فعالیت های هنری، فیلم، عکس را به این حوزه اختصاص داده است تا بعد از صد سال این اندیشه‌ها زنده نگه داشته شود.
وی با اشاره به ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری افزود: فرصت مغتنمی است که از اندیشه‌های شهید مطهری در راستای تحقق اهداف این بیانیه بهره ببریم زیرا بسیاری از مفاد این بیانیه در اندیشه‌های مطهری متجلی است به طور مثال تأکید مقام معظم رهبری در مطلع این بیانیه بر مرزبندی با اندیشه رقیب و دیگران از رویه‌های شهید مطهری است که حتی می‌توان گفت شهید این راه است.

رئیس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به توفیقات بسیار انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: انقلاب در زمینه‌های متعددی موفقیت‌های بسیاری کسب کرده است، اما در عمل در عرصه‌های عدالت و آزادی موفقیت لازم محقق نشده است، به همین منظور بیانیه گام دوم انقلاب در تأکید به آینده مطرح می‌شود که در آن مقام معظم رهبری انقلاب را موجودی زنده معرفی می‌کند که در راستای وصف مشکلات خود گام برمی‌دارد.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: فروردین سال ۵۸ شهید مطهری سخنرانی‌ای انجام می‌دهد که در آن بر علم و آزادی تأکید می‌کند و می‌فرمایند پیروزی انقلاب با تأکید بر علم محقق شد و رکن دیگر آن عدالت بود و می‌فرماید، بعد از پیروزی انقلاب وارد نخست‌وزیری شدم و دیدم عده‌ای جوان می‌گویند که سران رژیم گذشته حتی لیاقت گلوله خوردن هم ندارند و باید آنها را در دریا انداخت که به آنان گفتم، روش برخورد امام علی(ع) با ابن‌ملجم الگوی ما در این زمینه است و این تذکر ایشان در باب رعایت عدالت بسیار آموزنده است.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...