تاریخ خبر:‌یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۷۴
افتخار آفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه درچهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو
طنین دانشگاه در اجلاس جهانی رادیو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما حائز رتبه‌های برتر شدند.

در این دو رویداد مهم جهانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه با ارائه آثار پژوهشی و نیز برنامه‌های تولیدی رادیویی، جوایزی را به نام خود ثبت نمودند. این موفقیت مهم و ستودنی را به خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون تبریک می‌گوییم.
- برندگان بخش برنامه سازی جشنواره بین المللی رادیو:

مجید یوسفی رامندی: رتبه دوم برنامه سازی خلاق
مونا شکری: رتبه اول برنامه سازی در فضای مجازی

- مقالات و سخنرانی‌های تقدیر شده در اجلاس جهانی صدا:
زهرا بلدی فروشانی
آیت نتاج
رقیه آقازاده
سهیلا ایزدی
شمیم فرمانی
غزاله یراقی
سهیلا باقری
مجید محمدی سکندهی
احمد سهی
پریا جمالیان
شریفه‌هاتفی

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.