تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۷۴
آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی به همراه اکران، تحلیل و نقد فیلم
تماشای «سوء تفاهم»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی کارگردان سینما به همراه اکران، تحلیل و نقد «سوءتفاهم» جدیدترین ساخته سینمایی وی ساعت ۱۴ روز دوشنبه، نهم اردیبهشت ماه در محل آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود.

در این مراسم پس از پخش و تحلیل این اثر سینمایی، آیین قدردانی و پاسداشت مقام علمی و سابقه حرفه‌ای احمدرضا معتمدی با حضور استادان علوم اجتماعی و صاحبنظران عرصه سینما با همکاری سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم غلامحسین ابراهیمی دینانی است. همچنین شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا وسیما، سیدمهدی ناظمی قره باغ، پژوهشگر حوزه فلسفه و سینما و احسان محمدحسنی رییس سازمان هنری رسانه ای اوج به نقد و تحلیل فیلم سینمایی «سوءتفاهم» می‌پردازند.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...