تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۲۹
آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی به همراه اکران، تحلیل و نقد فیلم
تماشای «سوء تفاهم»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آیین نکوداشت احمدرضا معتمدی کارگردان سینما به همراه اکران، تحلیل و نقد «سوءتفاهم» جدیدترین ساخته سینمایی وی ساعت ۱۴ روز دوشنبه، نهم اردیبهشت ماه در محل آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود.

در این مراسم پس از پخش و تحلیل این اثر سینمایی، آیین قدردانی و پاسداشت مقام علمی و سابقه حرفه‌ای احمدرضا معتمدی با حضور استادان علوم اجتماعی و صاحبنظران عرصه سینما با همکاری سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود.

سخنران ویژه این مراسم غلامحسین ابراهیمی دینانی است. همچنین شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا وسیما، سیدمهدی ناظمی قره باغ، پژوهشگر حوزه فلسفه و سینما و احسان محمدحسنی رییس سازمان هنری رسانه ای اوج به نقد و تحلیل فیلم سینمایی «سوءتفاهم» می‌پردازند.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.