تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۸۴
در اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا:
رونمایی از رادیویی‌های دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور دکترعلی عسکری رییس رسانه ملی، حمید شاه آبادی معاون صدا، علی دارابی، معاون امور استان‌ها و جمعی از مدیران و پیشکسوتان رادیو در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد. در این جشنواره از مجموعه کتب انتشارات دانشگاه صدا و سیما در حوزه رادیو رونمایی به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور دکترعلی عسکری رییس رسانه ملی، حمید شاه آبادی معاون صدا، علی دارابی، معاون امور استان‌ها، نیما کرمی، تورج نصر و بهروز رضوی در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد. در این جشنواره از مجموعه کتب انتشارات دانشگاه صدا و سیما در حوزه رادیو رونمایی به عمل آمد.

این کتب عبارت بودند از: جستاری بر برنامه‌های گفتگو محور در رادیو؛ ترجمه طاهره جولایی.رادیو مفاهیم انتقادی در مطالعات فرهنگی و رسانه ای؛ ترجمه حمیدرضا نجفی. راهنمای آموزشی برنامه سازی در شرایط بحرانی؛ ترجمه زهرا صفائیان.چکیده پایان نامه‌های کارشناسی ارشد رشته رادیو دانشگاه صدا و سیما.چکیده مقالات ششمین اجلاس جهانی صدا؛ به کوشش دکتر محمد اخگری و کتاب لاتین Radio,future prospect and production in cross media space.

شایان ذکر است دو کتاب راهنمای آموزشی برنامه سازی در شرایط بحرانی و جستاری بر برنامه‌های گفتگو محور در رادیو با مشارکت اداره کل آموزش سازمان آماده چاپ شده است.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.