تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۹۵
در اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا:
رونمایی از رادیویی‌های دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور دکترعلی عسکری رییس رسانه ملی، حمید شاه آبادی معاون صدا، علی دارابی، معاون امور استان‌ها و جمعی از مدیران و پیشکسوتان رادیو در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد. در این جشنواره از مجموعه کتب انتشارات دانشگاه صدا و سیما در حوزه رادیو رونمایی به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا با حضور دکترعلی عسکری رییس رسانه ملی، حمید شاه آبادی معاون صدا، علی دارابی، معاون امور استان‌ها، نیما کرمی، تورج نصر و بهروز رضوی در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد. در این جشنواره از مجموعه کتب انتشارات دانشگاه صدا و سیما در حوزه رادیو رونمایی به عمل آمد.

این کتب عبارت بودند از: جستاری بر برنامه‌های گفتگو محور در رادیو؛ ترجمه طاهره جولایی.رادیو مفاهیم انتقادی در مطالعات فرهنگی و رسانه ای؛ ترجمه حمیدرضا نجفی. راهنمای آموزشی برنامه سازی در شرایط بحرانی؛ ترجمه زهرا صفائیان.چکیده پایان نامه‌های کارشناسی ارشد رشته رادیو دانشگاه صدا و سیما.چکیده مقالات ششمین اجلاس جهانی صدا؛ به کوشش دکتر محمد اخگری و کتاب لاتین Radio,future prospect and production in cross media space.

شایان ذکر است دو کتاب راهنمای آموزشی برنامه سازی در شرایط بحرانی و جستاری بر برنامه‌های گفتگو محور در رادیو با مشارکت اداره کل آموزش سازمان آماده چاپ شده است.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...