تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۱۵
دانشگاه صدا و سیما نامزد پایان نامه برتر در حوزه دستاوردهای علمی‌کشور شد
افتخاری دیگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما انتخاب یکی از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به عنوان نامزد پایان نامه برتر دانشگاهی کشور در دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتخار دیگری برای دانشگاه صدا و سیما آفرید.

این جشنواره که با هدف تشویق دانشگاهیان به ارتباط با جامعه از سوی مرکز تحقیقات سیاست علمی‌کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود، پایان‌نامه با عنوان «بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صداوسیما» اثر آقای امیر بامه و به راهنمایی دکتر بنی‌هاشمی را به عنوان نامزد پایان نامه برتر انتخاب کرده است.

دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار و از منتخبین تجلیل خواهد شد.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.