تاریخ خبر:‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۳۴
دانشگاه صدا و سیما نامزد پایان نامه برتر در حوزه دستاوردهای علمی‌کشور شد
افتخاری دیگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما انتخاب یکی از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به عنوان نامزد پایان نامه برتر دانشگاهی کشور در دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتخار دیگری برای دانشگاه صدا و سیما آفرید.

این جشنواره که با هدف تشویق دانشگاهیان به ارتباط با جامعه از سوی مرکز تحقیقات سیاست علمی‌کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود، پایان‌نامه با عنوان «بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صداوسیما» اثر آقای امیر بامه و به راهنمایی دکتر بنی‌هاشمی را به عنوان نامزد پایان نامه برتر انتخاب کرده است.

دومین جشنواره ترویج علم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار و از منتخبین تجلیل خواهد شد.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...