تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۴۳
از امروز در دانشگاه صدا و سیما
اکران فیلم های جشنواره جهانی فیلم فجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

اکران فیلم های سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از امروز دوشنبه مورخ دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت در دو سانس در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما آغاز خواهد شد. اولین فیلم، مستندی است با عنوان«حقیقت: گمشده در دریا» نام دارد که به موضوع حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک های مردمی به مردم غزه پرداخته است.این مستند محصول مشترک کشورهای اردن و ترکیه است.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.