تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۱۲
برای نخستین بار در حوزه علوم انسانی
تصویب برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما برنامه کلی دروس رشته فلسفه رسانه مصوب شد.

تصویب رشته فلسفه رسانه حاصل تلاش جمعی از کارشناسان و مدیران دانشگاه صدا و سیماست که پس از مشاوره با اساتید رشته‌های ارتباطات و فلسفه و تدوین سرفصل های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ماه ها بحث و تبادل نظر در کمیسیون تخصصی وابسته به شورای تحول علوم انسانی به ریاست جناب آقای دکتر حداد عادل مورد تایید قرار گرفت.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)