تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۷۸
موفقیتی دیگر در حوزه پژوهش دانشگاه
دومین نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم گواهی اعتبار گرفت

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده بود در آخرین جلسه کمیسیون بررسی نشریات در سال 1397 موفق به دریافت گواهی اعتبار علمی - ترویجی شد.

این نشریه که به مدیرمسئولی دکتر شهاب اسفندیاری و سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی منتشر می‌شود، دومین نشریه دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۷ است که از وزارت علوم گواهی اعتبار علمی دریافت می‌کند. پیش از این نشریه «رسانه‌های دیداری و شنیداری» نیز گواهی اعتبار علمی - پژوهشی دریافت کرده بود.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)