تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۸۲
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما ، با حکم رییس مرکز صیانت وحفاظت سازمان صدواسیما ، آقای وحید حکیمیان به عنوان سرپرست جدید مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صداوسیما منصوب شدند.شایان ذکر است آقای عدنان ملکی نیز به عنوان سرپرست جدید صیانت و حفاظت امور استانها معرفی شدند و از تلاش های ارزنده ایشان در مدت تصدی مسوولیت در دانشگاه قدردانی گردید.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.