تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۳۸
با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما همراه شوید

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه شامل تصاویر مربوط به پیام ها، رویدادهای علمی و پژوهشی و اخبار دانشگاه صدا و سیما، دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، هنرهای دیجیتال، ارتباطات و دانشکده دین و رسانه می‌شود.

با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما به آدرس IRIBuniversity@ همراه شوید.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.