تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۸۵
با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما همراه شوید

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه شامل تصاویر مربوط به پیام ها، رویدادهای علمی و پژوهشی و اخبار دانشگاه صدا و سیما، دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، هنرهای دیجیتال، ارتباطات و دانشکده دین و رسانه می‌شود.

با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما به آدرس IRIBuniversity@ همراه شوید.

قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.
ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در اطلاعیه ای از داوطلبان سفر زیارتی اربعین دعوت کرد نسبت به پیش ثبت نام، اقدام نمایند.