تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۶۲۷
دفاع از پایان نامه

دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک لرستان » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتر علی طماسبی و دکترکاظم نظری راهنمایی و مشاوره داده اند و دکتر سیدمحمد صادق مرکبی و دکتر مهدی رحیمیان در تاریخ یکشنبه 28 بهمن، ساعت 11 صبح در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.