تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۷۸
پایان نامه

دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکتراحمدرضا معتمدی و دکترحسین کلباسی اشتری راهنمایی و مشاوره داده اند و دکترمحمد اخگری و دکترمحمدمهدی موسوی مهر در تاریخ دوشنبه 29 بهمن، ساعت 9 صبح در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...