تاریخ خبر:‌یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۴۱
پایان نامه کارشناسی ارشد

حسین احمدوند دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این پایان نامه با عنوان « بهسازی گفتار با شبکه‌های عصبی عمیق بر پایه ی بقه بندی نویز» روز دوشنبه 8 / 11 / 97 ساعت 14 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع خواهد شد.

دکتر هادی ویسی و دکتر اعظم باستان فرد استادان راهنما و راهنمای دوم و دکتر راهیل مهدیان و دکتر فربد رزازی داوری این رساله را بر عهده دارند.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.