تاریخ خبر:‌یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۴۳
پایان نامه کارشناسی ارشد

مهدی اسماعیل زاده دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این پایان نامه با عنوان « بهسازی گفتار تخریب شده توسط واکنش و نویز با استفاده از سیستم یکپارچه تخمین پاسخ ضربه اتاق و استخراج تنگ سیگنال گفتار تمییز» روز دوشنبه 8 / 11 / 97 ساعت 30 / 15 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع خواهد شد.

دکتر راهیل مهدیان استاد راهنما و دکتر معصومه شفیعیان و دکتر فربد رزازی داوری این رساله را بر عهده دارند.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...