تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۹۷
پایان نامه کارشناسی ارشد

سید حسن نبوی از پایان نامه کارشناسی ارشد مخابرات - سیستم خود با عنوان « بهبود کیفیت تجربه کاربر برای محتوای ویدئویی جویبارسازی شده با رویکرد سمت سرور در ساختار ابری» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر محمد بهدادفر و دکتر محمدرضا نوری فرد راهنما و مشاور این رساله هستند و دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آن را در 1 بهمن ساعت 14 و در سالن نمایش کتابخانه داوری خواهند کرد. مدیریت جلسه بر عهده دکتر محمدعلی سبقتی است.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...