تاریخ خبر:‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۲۲
دفاع پایان نامه

دانشجو امیر بامه از پایان نامه خود با عنوان « بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صدا و سیما » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پایان نامه یاد شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری و با راهنمایی دکترسیدمحسن بنی‌هاشمی و مشاوره دکتر محمدعلی هرمزی زاده روز یکشنبه 30 / 10 / 97 ساعت 30 : 10 در سالن نمایش کتابخانه این دانشگاه ارائه خواهد شد.

دکتر داود نعمتی انارکی و دکترحسینعلی افخمی داوری این رساله را بر عهده خواهند داشت.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.