تاریخ خبر:‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۹۹
دفاع پایان نامه

دانشجو امیر بامه از پایان نامه خود با عنوان « بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صدا و سیما » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پایان نامه یاد شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری و با راهنمایی دکترسیدمحسن بنی‌هاشمی و مشاوره دکتر محمدعلی هرمزی زاده روز یکشنبه 30 / 10 / 97 ساعت 30 : 10 در سالن نمایش کتابخانه این دانشگاه ارائه خواهد شد.

دکتر داود نعمتی انارکی و دکترحسینعلی افخمی داوری این رساله را بر عهده خواهند داشت.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.