تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۰۳
مطالعه موردی رادیو اربعین

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مجید یوسفی رامندی روز یکشنبه 16 دی ماه، ساعت 30 / 12 در اتاق نمایش کتابخانه از پایان نامه خود دفاع خواهد کرد.

در این جلسه دکتر محمد اخگری به عنوان راهنما، دکتر زهرا صفاییان به عنوان مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر معصومه اسمعیل نژاد به عنوان داور حضور خواهند داشت.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.