تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۸۶
اطلاعیه؛
دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای داود موسوی از پایان نامه خود تحت عنوان « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» ( مطالعه موردی برنامه های رادیو برونمرزی و رادیو عراق) روز یکشنبه 2 / 10 / 97 ساعت 13 در اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع می کند.

در این جلسه دکتر علی محمد صالحی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد اخگری به عنوان استاد مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر محمدقلی میناوند نیز به عنوان استادان داور حضور خواهند داشت.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...