تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۰۱
اطلاعیه؛
دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای داود موسوی از پایان نامه خود تحت عنوان « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» ( مطالعه موردی برنامه های رادیو برونمرزی و رادیو عراق) روز یکشنبه 2 / 10 / 97 ساعت 13 در اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع می کند.

در این جلسه دکتر علی محمد صالحی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد اخگری به عنوان استاد مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر محمدقلی میناوند نیز به عنوان استادان داور حضور خواهند داشت.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.