تعداد بازدید : 1168 - تاریخ خبر : یکشنبه 19 دی 1395 - 12:57
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما در جشنواره مردمی فیلم عمار
در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی" به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی"  به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در این دوره ازجشنواره عمار، حامد بذر افکن دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما در بخش "داستانی کوتاه" موفق به کسب جایزه ویژه هیئت داوران شد. حامد بذرافکن با اثر "روزی روزگاری در شرق" در این جشنواره شرکت کرده بود. این فیلم به جشنواره سینمایی " IBIZACINEFEST"  هم راه یافته است. فیلم "روزی روزگاری در شرق" چندی پیش نیز به عنوان یکی از فیلم‌ های نمونه داستانی کوتاه و نیمه بلند راه یافته به جشنواره بین‌المللی وحدت اسلامی اعلام شد.

همچنین لوح اول جنگ نرم به مهدی نقویان دانشجوی رشته کارگردانی دانشگاه صداوسیما تعلق گرفت. مهدی نقویان نیز با اثر "قصه فیل و الاغ" در این جشنواره شرکت کرده بود.

دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی" جشنواره عمار نیز به اثر "گمشده ها" اثر میکاییل دیانی و مهدی صدیقی دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما تعلق یافت. تدوین گر این اثر مهدی صدیقی بود.

در بخش موشن گرافیک نیز اثر سید محمدرضا خردمندان با عنوان "کابوس" به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد. همچنین سید محمد خردمندان با اثر "دوئل"  فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" را به خود اختصاص داد.

لوح افتخار بخش "سبک زندگی" نیز به خانم مرجان اسماعیلی با مستند "داشتن و نداشتن" تعلق گرفت.

در هفتمین دوره جشنواره مردمی عمار، چهره های مردمی انقلابی و فعالان فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب در کنار خانواده های شهدای هسته ای، مدافعان حرم و دفاع مقدس نیز همچون سال های گذشته در مراسم اختتامیه حضور داشتند

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.