تعداد بازدید : 1305 - تاریخ خبر : پنج شنبه 16 دی 1395 - 07:19
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش میکاییل براتی دانشجوی دانشگاه صداوسیما در مسابقات "فن آورد"
میکاییل براتی دانشجوی رشته انیمیشن دانشگاه صداوسیما در سومین دوره مسابقه "فن آورد" که در دانشگاه شریف برگزار شد، در رشته تصویر سازی موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در رشته گرافیک این دوره از مسابقات، بخش های تبلیغات، تصویرسازی، هویت بصری وجود داشت، که میکاییل براتی در رشته تصویرسازی رتبه اول را کسب کرد.

مسابقات "فن آورد" مجموعه رقابت های تخصصی مهارت سنجی در رشته های برنامه نویسی کامپیوتر، داده کاوی، گرافیک، برنامه نویسی موبایل، مهندسی برق، معماری و osint است.

"فن آورد" با هدف تسهیل ارتباط صنعت و بازار کار با جامعه متخصصین از سال ۱۳۹۳ اقدام به برگزاری رقابت های سراسری فن آورد کرده است.

این رقابت ها در وهله اول به شناسایی نیازمندی های بخش صنعت پرداخته و با تعریف سنجه های مناسب اقدام به شناسایی و ارزیابی افراد توانمند از سراسر کشور در حوزه های شناسایی شده می پردازد.

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.