تعداد بازدید : 1060 - تاریخ خبر : دوشنبه 13 دی 1395 - 05:24
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علیرضا علیپور صفاریان
نظری: واکاوی نقش کهن الگوها در سریالهای تلویزیون در سه دهه اخیر با مطالعه موردی: مجموعه های تلویزیونی مختارنامه، سلطان و شبان و مثل آباد عملی: نیمکت

رشته: تهیه کنندگی گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر علی رجب زاده طهماسبی

استاد مشاور: دکتر احمد سفلایی

استادان داور: دکتر کاظم نظری- مهندس جعفری جلوه

مدیر جلسه: آقای علی اصغر دارایی

چهارشنبه مورخ 95/10/14 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.