تعداد بازدید : 647 - تاریخ خبر : 1395/10/11 - 03:03
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پرسپولیس در جام شهدای مدافع حرم
مسابقات لیگ والیبال دانشجویان دانشگاه صداوسیما با عنوان شهدای مدافع حرم که برای اولین بار در مجموعه ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در بازی پایانی لیگ مسابقات والیبال، جام شهدای مدافع حرم دانشگاه، تیم دانشجویان پرسپولیس با نتیجه 3بر2 موفق به شکست تیم شهید همت شد.

اعضای تیم پرسپولیس را فیصل شیروانی، مرتضی ملک تجاری، هیمن باجلانی، محمد جواد اخلاق زاده، حامد حسین زاده، محمد احمدی، مهدی صدیقی و سید حسین نظامی تشکیل دادند.

تیم های پرسپولیس و شهید همت به ترتیب با برتری مقابل تیم های فرستنده و شهید آوینی به دیدار پایانی راه پیدا کرده بودند.

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید