تعداد بازدید : 773 - تاریخ خبر : 1395/10/11 - 03:03
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پرسپولیس در جام شهدای مدافع حرم
مسابقات لیگ والیبال دانشجویان دانشگاه صداوسیما با عنوان شهدای مدافع حرم که برای اولین بار در مجموعه ورزشی شهدای دانشگاه برگزار شد، با قهرمانی تیم پرسپولیس به پایان رسید

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در بازی پایانی لیگ مسابقات والیبال، جام شهدای مدافع حرم دانشگاه، تیم دانشجویان پرسپولیس با نتیجه 3بر2 موفق به شکست تیم شهید همت شد.

اعضای تیم پرسپولیس را فیصل شیروانی، مرتضی ملک تجاری، هیمن باجلانی، محمد جواد اخلاق زاده، حامد حسین زاده، محمد احمدی، مهدی صدیقی و سید حسین نظامی تشکیل دادند.

تیم های پرسپولیس و شهید همت به ترتیب با برتری مقابل تیم های فرستنده و شهید آوینی به دیدار پایانی راه پیدا کرده بودند.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.