تعداد بازدید : 1081 - تاریخ خبر : جمعه 10 دی 1395 - 12:35
مدیریت فرهنگی ورزشی
آغاز ثبت نام نهایی عتبات عالیات دانشگاهیان
ثبت نام نهایی اعزام‌های عتبات عالیات دانشجویان در پایگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت از دیروز 9 دی آغاز شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، آخرین فرصت برای ثبت‌ نام نهایی دانشگاهیان به منظور اعزام به عتبات عالیات را اعلام کرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان یک هفته فرصت دارند تا برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام نهایی خود را انجام دهند. وی افزود دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نشانی www.labbayk.ir  ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

فقیهی در ادامه افزود: در این دوره، 16 هزار دانشگاهی به این سفر معنوی اعزام می شوند

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.