تعداد بازدید : 334 - تاریخ خبر : 1395/10/07 - 10:41
تیم کارمندان فایر وال در جام فوتسال شهدای دانشگاه صداوسیما قهرمان شد
اولین دوره جام فوتسال کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

اولین دوره جام فوتسال  کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، مسابقات فوتسال جام کارمندان دانشگاه صداوسیما با حضور شش تیم به صورت دوره ای برگزار شد که تیم فایر وال با کسب ۱۶ امتیاز در مکان اول این مسابقات قرار گرفت.
تیم شهید جوانمرد نیز در این مسابقات به مقام دوم رسید.

سخنرانی و میزگرد تخصصی با حضور آقای کاتسومی یانا گیجیما، فیلمبردار برجسته ژاپنی در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما
این نشست صبح روز دوشنبه 28 فروردین در محل ورکشاپ دانشگاه صداوسیما در قالب دو پنل علمی با حضور کارشناسان و دست اندرکاران این حوزه برگزارشد.
کارگاه مهارت های زندگی را با حضور استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون
نشست علمی با عنوان رفتار انتخاباتی مردم ایران صبح امروز با حضور دانشجویان و استادان دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
انتصاب دکتر محمد عسکری به سمت رییس مرکز فن آوری فضای مجازی