تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۱۹
از پیاده روی اربعین؛
« تربت » روایت می کند

مجموعه کوتاه تلویزیونی «تربت» کاری مشترک از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما و تولید دانشجویی دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است که در قالب تصویرسازی بر روی خاک، روایت های کوتاهی از پیاده روی اربعین را در جاده نجف -کربلا منعکس می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مجموعه کوتاه تلویزیونی « تربت » علاوه بر تمرکز بر قالب طراحی بر روی خاک، اشاره ای است به پیاده روی عاشقان امام حسین (ع) که با پای پیاده بر خاک کربلا و تربت سیدالشهدا (ع) قدم می گذارند.
روایت های این مجموعه از مصاحبه های مردمی جاده نجف -کربلا که در کتاب «پادشاهان پیاده» به قلم بهزاد دانشگر و محمدعلی جعفری گرد آمده، گزینش شده است.
امیرحسین مدرس و فضه سادات حسینی راوی این مجموعه کوتاه ۵ قسمتی هستند. «تربت» به تهیه‌کنندگی مصطفی موسی پسندی و کارگردانی سعید سراج الدین از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی دانشگاه صدا وسیما در ایام اربعین سالار شهیدان به صورت میان برنامه بارها از شبکه 4 سیما پخش شد و پیش بینی می شود تا پایان ماه صفر از دیگر شبکه های سیما نیز پخش شود.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.