تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۷۶
انعکاس اخبار دانشگاه صدا و سیما در فصلنامه ABU

اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا و اقیانوسیه (ABU) اخبار دانشگاه صدا و سیما در حوزه بین الملل را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، فصلنامه اتحادیه (ABU) در تازه ترین شماره خود، حضور دو نفر از مدیران رادیو و تلویزیون افغانستان در دانشگاه صدا و سیما و بخش های مختلف رسانه ملی را در گزارشی خبری، انعکاس داده است.

آقایان فرهاد احمد نوری، قائم مقام مدیر استودیوهای اخبار داخلی و محمد اسماعیل علی زایی کارگردان حوزه اخبار داخلی با هدف راه اندازی مرکز آموزش رسانه ای برای رادیو و تلویزیون افغانستان از تاریخ اول تا هشتم تیرماه 1397 (22 تا 29 ژوئن 2018) از بخش های مختلف سازمان صدا و سیما اعم از دانشگاه، شبکه های معاونت سیما، مرکز فضای مجازی، شهرک سینمایی، شبکه های برون مرزی پرس تی وی و هیسپان بازدید و از نزدیک با فعالیت های رسانه ای این بخش ها آشنا شدند.

این مدیران رسانه ای افغانستان در بازدید از دانشگاه صدا و سیما علاوه بر دیدار با دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه و رؤسای دانشکده ها درباره افزایش تعاملات آموزشی و رسانه ای دو طرف گفتگو کرده و از استودیوهای رادیو-تلویزیونی و اتاق خبر دانشگاه نیز بازدید به عمل آوردند.

در پایان این تورآموزشی یک هفته ای، بازدید کنندگان از استقبال گرم، همکاری مشفقانه و برنامه ریزی خوب مدیران و کارکنان سازمان صدا و سیما تشکر و قدردانی کردند.

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...