تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۷۹
همزمان با هفته نیروی انتظامی در دانشگاه صدا و سیما؛
همگرایی مرزبانان فیزیکی و رسانه ای

همزمان با هفته نیروی انتظامی، معاون هماهنگ کننده مرزبانی ناجا با حضور در جمع صمیمی استادان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، نماد و لوح مرزبانی ناجا را به دکتر اسفندیاری اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما،سردار رهام بخش حبیبی و سرهنگ مهدی قاسمی به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور در مسجد دانشگاه، نماز جماعت ظهر و عصر را در کنار دانشجویان و استادان این دانشگاه اقامه کرده و دقایقی را برای نمازگزاران از رسالت و رشادت های مرزداران جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد.

سردار حبیبی با بیان اینکه اهمیت کار در رسانه کمتر از دفاع از کیان انقلاب اسلامی و مرزبانی نیست، اعلام کرد: فرماندهی مرزبانی ناجا آمادگی کامل دارد تا همه گونه تعامل و همکاری لازم با دانشگاه صدا و سیما برای انجام پروژه های تحقیقی و تولیدات تصویری و خبری دانشجویان با موضوع مرزبانی داشته باشد.
دکتر اسفندیاری نیز با استقبال از افزایش تعامل دوطرف، ابراز امیدواری کرد تا دانشجویان دانشگاه صدا و سیما سوژه های رسانه ای خوبی را با موضوع مرزبانی به مرحله تولید دانشجویی برسانند.
در پایان معاون مرزبانی ناجا لوح و نماد مرزبانی ناجا را به رییس دانشگاه صدا و سیما اهدا کرد و با حضور در صحن شهدای دانشگاه به شهدای دفاع مقدس ادای احترام کرد.

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...