تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۴۸
گپ و گفت رییس دانشکده تولید با استادان گروه گرافیک و انیمیشن

دکترنظری رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون همزمان با آغازسال تحصیلی در جمعی صمیمی با مدیران دانشکده و استادان گروه گرافیک و انیمیشن به گفتگو نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در این نشست، موضوعاتی همچون قوانین و مقررات آموزشی، نحوه برگزاری کلاس ها، اعلام به موقع نمرات، برنامه ریزی درسی و آموزشی و چندین موضوع علمی و آموزشی مربوط به گروه گرافیک و انیمیشن مطرح و تبادل نظر شد.

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...