تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۱۸
دانشگاه صدا و سیما و شبکه آموزش در مسیر ارتقای سطح همکاری ها

رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیر شبکه تلویزیونی آموزش بر افزایش سطح همکاری های علمی و حمایت از تولیدات دانشجویی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش با حضور در این دانشگاه با دکتر شهاب اسفندیاری دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که مقدمه ای برای امضای تفاهمنامه طرفین در آینده نزدیک بود، موضوعاتی همچون پوشش زنده تصویری و یا تولیدی برنامه های دانشگاه اعم از جشنواره ها، ورکشاب های تخصصی، المپیادهای علمی رسانه ای، تولیدات تلویزیونی دانشجویی، مهارت آموزی و کارورزی دانشجویان مطرح شد.

همچنین دکترنظری رییس دانشکده تولید، دکترطهماسبی مدیرکل پژوهش دانشگاه، محمد حسام پور مدیرهمکاری های علمی و امور بین الملل، شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی و احمد لنگرودی سرپرست واحد کارآفرینی دانشگاه در این جلسه حضور داشته و نقطه نظرات خود را برای افزایش سطح تعامل دانشگاه با شبکه آموزش مطرح کردند.

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...