تعداد بازدید : 367 - تاریخ خبر : پنج شنبه 21 تیر 1397 - 02:21
با همکاری دانشگاه صدا و سیما، دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و شبکه ۴ سیما انجام می‌شود؛
مشارکت استادان و دانشجویان در تحقیق و تولید رسانه‌ای در حوزه بین‌الملل

رئیس دانشگاه صدا و سیما، رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و مدیر شبکه چهار سیما در نشستی مشترک برای همکاری علمی، پژوهشی و رسانه‌ای توافق کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، در این نشست دکتر شهاب اسفندیاری رییس این دانشگاه، حجت الاسلام دکتر سعیدرضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، دکتر مسعود معینی پور مدیرشبکه چهارسیما، دکتر مرندی رییس گروه آمریکاشناسی دانشکده مطالعات جهان، دکتر ساعی رییس دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما، آقای شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی حضور داشتند.

مشارکت استادان و دانشجویان در تحقیق، طراحی و تولید برنامه‌های نوین و مبتکرانه برای رصد و تحلیل تحولات بین‌المللی و تدبیر راهکارهایی برای بهره‌برداری بهینه از محتواهای مناسب فضای مجازی در سطح بین‌الملل و انعکاس آن در رسانه‌های داخلی محور اصلی این جلسه بود.

در این جلسه همچنین در مورد برگزاری دوره های مشترک علمی و پژوهشی و کارگاه‌های آموزشی، دعوت از استادان و اندیشمندان خارجی و تولید و پخش برنامه‌های علمی مشترک از شبکه چهار سیما بحث و گفتگو شد.

در این جلسه مقرر شد یک کار گروه مشترک جهت پیگیری توافقات و انجام مطالعات کارشناسی تشکیل شود. در انتهای این جلسه دکتر عاملی و دکتر مرندی از بخش‌های مختلف دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند و با ظرفیت‌های علمی و امکانات فناوری رسانه در این دانشگاه آشنا شدند.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.