تعداد بازدید : 301 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 04:13
دکتر پویا:
مسئولان اجرایی کشور اهمیت منحصربه فرد دانشگاه صدا و سیما را درک کنند

رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما گفت: ظرفیت تجمیع بخش های تئوری و عملی کارهای رسانه ای و هنری در این دانشگاه بسیار بهتر و مهیاتر از دیگر دانشگاه ها است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر علیرضا پویا افزود: مقام معظم رهبری بارها بر اهمیت افکار عمومی، نقش رسانه در مدیریت و جذب افکارعمومی، تشکیل تیم های فکری هنرمند تأکید داشته اند. این اهداف به بهترین شکل تنها در رسانه ملی حاصل می شوند اما برخی از مسئولان اجرایی کشور هنوز متوجه این امر نشده اند.
وی با بیان اینکه پذیرش دانشجو در دانشکده دین و رسانه با ثبت نام و هماهنگی سازمان سنجش انجام می شود،ادامه داد: در این دانشکده دو نوع پذیرش داوطلب تحصیل برای کارشناسی ارشد وجود دارد. یکی آزمون و مصاحبه مخصوص طلاب پایان سطح 2 حوزه های علمیه است که حداقل 10 سال دروس و سطوح حوزه را طی کرده اند و دوم، آزمون افرادی است که مدرک کارشناسی وزارت علوم داشته و مستقیم از طریق کنکور کارشناسی ارشد اقدام می کنند.
پویا با بیان اینکه دانشکده دین و رسانه قم در رشته های ارتباطات، تولید تلویزیونی و ادبیات نمایشی دارای کمیته های پذیرش مستقلی هست، گفت: امسال در بخش نخست با افزایش 30 درصدی طلاب برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده روبرو بودیم که خوشبختانه ریزش افراد در این بخش از آزمون کتبی تا مصاحبه حضوری بسیار کم بود.
رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما با اشاره به قدمت بیست ساله و مجوز رسمی وزارت علوم برای فعالیت های این دانشکده افزود: با توجه به اشتباه وزارت علوم در حذف غیرمنطقی رشته ارتباطات این دانشکده، امسال شاهد افزایش ثبت نام داوطلبان کارشناسی ارشد از طریق آزمون سازمان سنجش هستیم و اگر رشته ارشد ارتباطات حذف نمی شد این افزایش داوطلب بسیار چشمگیر تر می نمود.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.