تعداد بازدید : 353 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 02:30
دکتر ساعی:
استراتژی دانشگاه، پذیرش نکردن داوطلبان غیرکیفی است

رییس دانشکده ارتباطات و رسانه گفت: هدف دانشگاه پرکردن ظرفیت کمّی دانشکده ها به هرشکل ممکن نیست بلکه استراتژی ما جلوگیری از پذیرش داوطلبان غیرکیفی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر محمدحسین ساعی افزود: چهارسال است که حضوری جدی در کمیته مصاحبه های دانشکده ارتباطات دارم و آنچه برایم خیلی جالب بود اینکه داوطلبان امسال خیلی بیشتر از سالهای گذشته بودند. این در حالی است که بسیاری از دانشگاه ها با کاهش تعداد داوطلبان مواجه شدند.
وی تصریح کرد: کار کمیته های مصاحبه حضوری امسال خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده چرا که شاهد حضور داوطلبان باسواد، قابل و باانگیزه هستیم بنابراین کمیته ها بایستی از میان داوطلبان باکیفیت حاضر، افراد باکیفیت تر در بخش های علمی، عمومی و مهارتی را انتخاب کنند که این امر برای استادان دانشگاه بسیار خشنود کننده است.
ساعی با اشاره به شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما بواسطه رفتار وزارت علوم در حذف و سپس بازگشت رشته های تحصیلی این دانشگاه، گفت: فعالیت منطقی و آزاد تشکل های دانشجویی این دانشگاه، وجود گروه های دانشجویی فعال در شبکه های اجتماعی، شناخت خانواده ها از محیط سالم و امن دانشگاه در کنار رفتار چالش برانگیز وزارت علوم باعث شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما و بالطبع رجوع بیشتر داوطلبان کارشناسی ارشد شد.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.