تعداد بازدید : 477 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 11:37
دکتر زارعیان؛
دانشکده فنی دانشگاه صدا و سیما به اولویت انتخاب داوطلبان کارشناسی ارشد مهندسی تبدیل شده است

رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صدا و سیما از اولویت دار شدن رشته های فنی این دانشکده در انتخاب داوطلبان با رتبه های بالا برای ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر حسن زارعیان افزود: امسال برای من به عنوان رییس دانشکده فنی و مهندسی خیلی جالب و در خور توجه بود که بسیاری از داوطلبان با رتبه های بسیار خوب و بالا، این دانشگاه را مقدم بر دانشگاه های فنی دیگر ازجمله صنعتی شریف و تهران دانسته و در اولویت انتخاب خود قرار داده اند.
وی گفت: سطح بالای آموزشی این دانشگاه، امنیت شغلی پس از فارغ التحصیلی و ارتباط منطقی علم و بازار کار از جمله عوامل این اولویت در انتخاب رشته داوطلبان تحصیلات تکمیلی است.
زارعیان با اشاره به مسأله حذف و بازگشت برخی از رشته های تحصیلی این دانشکده ادامه داد: وزارت علوم در ظاهرمشکلی را برای دانشگاه صدا و سیما ایجاد کرد اما ناخواسته اسم این دانشگاه را بیشتر بر سر زبان ها انداخت. همین موضوع باعث شد تا توجه تعداد کثیری از داوطلبان رشته های ارشد مهندسی به دانشگاه صدا و سیما جلب شود.
رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صدا و سیما افزود: این تعداد به قدری بود که مسئولان دانشگاه را مجاب کرد تا دو روز دیگر به تعداد روزهای مصاحبه های حضوری دانشکده ها اضافه کنند و بالطبع اعضای کمیته های مصاحبه حضوری هم پرونده های بیشتری را نسبت به سالهای گذشته بررسی و مطالعه کنند.
زارعیان در پایان ابراز امیدواری کرد که با حضور داوطلبان جدید، در سال های آتی دانش آموختگان با سطح کیفی بالاتر و موثرتری را شاهد خواهیم بود.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.