تعداد بازدید : 649 - تاریخ خبر : شنبه 2 تیر 1397 - 07:15
اطلاعیه ؛
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما احکام سه انتصاب را در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در احکام جداگانه ای آقایان دکتر کاظم نظری را به سمت رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، دکتر رامین شمسایی را به سمت معاون آموزش و پژوهش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و احمدعلی سجادی صدر را به سمت مدیر گروه تلویزیون این دانشکده منصوب کرد.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.