تعداد بازدید : 506 - تاریخ خبر : شنبه 2 تیر 1397 - 07:15
اطلاعیه ؛
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما احکام سه انتصاب را در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در احکام جداگانه ای آقایان دکتر کاظم نظری را به سمت رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، دکتر رامین شمسایی را به سمت معاون آموزش و پژوهش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و احمدعلی سجادی صدر را به سمت مدیر گروه تلویزیون این دانشکده منصوب کرد.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.