تعداد بازدید : 138 - تاریخ خبر : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 - 02:41
در مراسم بازنشستگی خانم قریب؛
دکتر نعمتی: بازنشستگی برای افراد پرتلاش، آغاز فصل تازه ای از زندگی است

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر داوود نعمتی افزود: اگر چراغ سازمان روشن است و به فعالیت خود ادامه می دهد به مدد تلاش کارکنانی خدوم، کاربلد و کارآمد است که چه بسا بسیاری از این افراد به درستی شناخته نشدند.

وی با آرزوی موفقیت روزافزون برای این همکار موفق، گفت: سرکارخانم زهرا قریب نمونه ای از این افراد است که بدون هیچ ادعایی، سالها برای سازمان صدا و سیما خدمت صادقانه داشته و دارد. ایشان نیروی ارزشمندی برای سازمان هستند و امروز به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: چند سالی می شود که سازمان در برخی از مشاغل از جمله کتابداری استخدام نداشته به طوری که جایگزین برای کتابدارانی که بازنشست می شوند، یا وجود ندارد و یا به سختی یافت می شود که ضروری است سازمان در برای این نوع مشاغل چاره اندیشی کند.

در پایان این مراسم صمیمی، خانم قریب از سالهای حضور در سازمان و همکاران سازمانی به خوبی و خوشی یاد کرد و هدایا و لوح سپاسی از طرف ریاست دانشگاه صدا و سیما، معاونان، استادان، مدیران و همکاران سازمانی به ایشان اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.