تعداد بازدید : 172 - تاریخ خبر : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 - 03:35
به مناسبت ماه رمضان؛
دانشگاه صدا و سیما میزبان لیگ فوتسال دانشجویی

با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، نخستین لیگ فوتسال دانشجویی دانشگاه های استان تهران و البرز به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مسئول برگزاری لیگ فوتسال دانشجویی گفت: با توجه به گسترش و توسعه ظرفیت ها، امکانات و فضای ورزشی دانشگاه صدا و سیما، این لیگ برای نخستین بار در این دانشگاه برگزار می شود.

محمد آقایی افزود: برگزاری این لیگ با استقبال دانشگاه های استان تهران و البرز مواجه شده و دانشگاه های این دو استان تا تاریخ 29 اردیبهشت مهلت ثبت نام خواهند داشت.

وی گفت: همچنین مراسم قرعه کشی و گروه بندی تیم ها روز 30 اردیبهشت با حضور سرپرستان تیم های حاضر انجام خواهد شد و پیش بینی می شود اولین رقابت های لیگ در روزهای نخست ماه مبارک انجام گردد.

آقایی ادامه داد: علاقمندان به معرفی تیم های فوتسال برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09191071461 تماس حاصل کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.