تعداد بازدید : 1088 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 08:46
با هدف حفظ کرامت و آرامش دانشجویان و پرهیز از تحمیل هزینه‌های زائد:
دانشگاه صدا و سیما هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع پایان نامه را ممنوع کرد

هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پیرو این مصوبه و ابلاغ رییس دانشگاه، هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع، ممنوع شد.

در این مصوبه آمده است: برای اینکه عموم دانشجویان در تبعیت از این سنت نادرست، تحت فشار قرار نگیرند حتی دانشجویانی که مایل به پذیرایی باشند مجاز به پذیرایی نخواهند بود.

بر اساس مصوبه هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما، تحصیلات تکمیلی موظف است برای پذیرایی ساده و یکنواخت تمام جلسات دفاع، پیش بینی و تمهید کند.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.