تعداد بازدید : 746 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 08:46
با هدف حفظ کرامت و آرامش دانشجویان و پرهیز از تحمیل هزینه‌های زائد:
دانشگاه صدا و سیما هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع پایان نامه را ممنوع کرد

هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پیرو این مصوبه و ابلاغ رییس دانشگاه، هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع، ممنوع شد.

در این مصوبه آمده است: برای اینکه عموم دانشجویان در تبعیت از این سنت نادرست، تحت فشار قرار نگیرند حتی دانشجویانی که مایل به پذیرایی باشند مجاز به پذیرایی نخواهند بود.

بر اساس مصوبه هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما، تحصیلات تکمیلی موظف است برای پذیرایی ساده و یکنواخت تمام جلسات دفاع، پیش بینی و تمهید کند.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.