تعداد بازدید : 1652 - تاریخ خبر : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 05:26
اطلاعیه؛
پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه علامه طباطبایی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 96 - 97 (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.atu.ac.ir مراجعه شود.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.