تعداد بازدید : 1536 - تاریخ خبر : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 05:26
اطلاعیه؛
پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه علامه طباطبایی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 96 - 97 (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.atu.ac.ir مراجعه شود.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.