تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۶۳۲
روابط عمومی
اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره دانشجویان ارشدی که از خرداد ۹۷ به بعد دفاع می کنند

آن  دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاهآن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

آیین نامه نگارشی فوق الذکر و تمپلیت های ارائه شده، موجب سهولت در نگارش، رعایت نکات علمی و ادبی در متن، کاهش در مصرف کاغذ و یکسان سازی شکل پایان نامه ها خواهد شد.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.