تعداد بازدید : 372 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 اسفند 1396 - 01:27
انتظامی؛
فیلم حاجی واشنگتن به واقع تاریخ سینمای ایران است.

چهره ماندگار موسیقی ایران، فیلم سینمایی«حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی را شناسنامه و تاریخ سینمایی ایران توصیف کرد.

استاد مجید انتظامی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صداوسیما گفت:«حاجی واشنگتن» فیلمی رئال، نرم و طبیعی است که دانشجویان دانشگاه صداوسیما، کارگردان و فیلم سازان جوان به راحتی می توانند با آن ارتباط برقرار کرده و آن را تجزیه و تحلیل کنند.

وی افزود: این فیلم با ادبیات خاص مرحوم علی حاتمی نمونه یک فیلم کاملا ایرانی، عامه پسند و عامه فهم است و هنرجویان جوان، فیلم سازی آسان و بی تکلف را می توانند با تماشا و بررسی این فیلم فرا بگیرند.

انتظامی، مرحوم علی حاتمی را نماد فیلمسازی فرهنگی و ادبی معرفی کرد و گفت: با شناختی که از حاتمی داشتم، براستی او شاعر سینمای ایران بود، چرا که هم شاعربود، هم شاعرانه می نوشت و هم دیالوگ های او در سینمای ایران ماندگار و چه بسا ضرب المثل شد. خلاصه در یک جمله، او در سینمای ایران به اجتهاد رسید.

فرزند استاد عزت الله انتظامی حال پدر را سلامت توصیف کرد و ادامه داد: با عنایت خداوند، حال عمومی عزت الله انتظامی خوب و سرحال هستند. اوقات فراغت خود را به خواندن کتاب و صحبت کردن با آشنایان خود می گذراند و به حد توانایی پیاده روی می کند.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.