تعداد بازدید : 1160 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:11
امروز برگزار می شود؛
جشن دانشگاه صدا و سیما

آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم یادشده، بعداز ظهر امروز 20 اسفند 1396 در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه، تقدیر از برگزیدگان جشنواره ها، بهره برداری از طرح های عمرانی و نمایش فیلم مرمت و بازسازی شده حاجی واشنگتن ساخته مرحوم علی حاتمی از برنامه های این مراسم است.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.