تعداد بازدید : 350 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:11
امروز برگزار می شود؛
جشن دانشگاه صدا و سیما

آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم یادشده، بعداز ظهر امروز 20 اسفند 1396 در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه، تقدیر از برگزیدگان جشنواره ها، بهره برداری از طرح های عمرانی و نمایش فیلم مرمت و بازسازی شده حاجی واشنگتن ساخته مرحوم علی حاتمی از برنامه های این مراسم است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.