تعداد بازدید : 412 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:27
20 اسفند 1396؛
جشن ۴۸ سالگی دانشگاه

دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۴۸ ساله شد.

به مناسبت فرا رسیدن چهل و هشتمین سال تأسیس و گشایش دانشگاه صدا و سیما، از مدیران و کارمندان نمونه، برگزیدگان جشنواره های ملی و بین المللی تقدیر می شود و پس از بهره برداری نمادین از طرح های عمرانی دانشگاه در سال ۱۳۹۶، نسخه بازسازی و مرمت شده فیلم سینمایی " حاجی واشنگتن " اثر ماندگار هنرمند بزرگ سینمای ملی، مرحوم علی حاتمی، رونمایی و اکران خواهد شد.

مراسم: یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴ تا ۱۶ و نمایش فیلم از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه خواهد بود.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.