تعداد بازدید : 1084 - تاریخ خبر : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 04:41
اطلاعیه؛
بررسی پرونده دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه قم

در جلسه "کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که با حضور نمایندگان منابع انسانی و معاونان دانشگاه صدا و سیما در روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ در سالن جلسات معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده دین و رسانه قم بررسی و تعداد ۲۵ نفر از فارغ‌التحصیلان به کمیته جایابی معرفی شدند.

تأکید می شود اسامی زیر تا تعیین جلسه جایابی، از مراجعه به منابع انسانی سازمان، خودداری کنند.

فهرست اسامی:

۲۳. ایمان سالاری پاک
۲۴. محمد رحیم‌زادگان
۲۵. محمدحسین نژادی

« معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه - دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.