تعداد بازدید : 1318 - تاریخ خبر : دوشنبه 7 اسفند 1396 - 09:23
برگزاری هفته انیمیشن در دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این مراسم سومین سالی است که با برنامه ریزی کانون هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود و حضور برای دانشجویان و هنرمندان علاقه مند آزاد است.

در این هفته علاوه بر نشست های تخصصی با موضوع گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال، نمایش آثارهنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما نیز در قالب کارگاهی به نمایش گذاشته می شود.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.