تعداد بازدید : 994 - تاریخ خبر : دوشنبه 7 اسفند 1396 - 09:23
برگزاری هفته انیمیشن در دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این مراسم سومین سالی است که با برنامه ریزی کانون هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود و حضور برای دانشجویان و هنرمندان علاقه مند آزاد است.

در این هفته علاوه بر نشست های تخصصی با موضوع گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال، نمایش آثارهنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما نیز در قالب کارگاهی به نمایش گذاشته می شود.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.