تعداد بازدید : 635 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:00
.
اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان دوره روزانه تمام مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ می رساند: بادردست داشتن مدارک زیر برای تکمیل فرم اطلاعات فردی تا روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ به دفترمعاونت آموزش و پژوهش دانشگاه (خانم جوادی) مراجعه کنند.

لازم به ذکراست تکمیل فرم مذکور وارائه مدارک الزامی است.

مدارک:

۱ _ کپی تمام صفحات شناسنامه
۲ _ کپی کارت ملی
۳ _ کپی آخرین مدرک تحصیلی
۴ _ ۴ قطعه عکس ۴ * ۳ تمام رخ
۵ _ کپی کارت بسیج وایثارگری (درصورت عضویت)

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.