تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - بازدید:‌۸۶۰
.
اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان دوره روزانه تمام مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ می رساند: بادردست داشتن مدارک زیر برای تکمیل فرم اطلاعات فردی تا روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ به دفترمعاونت آموزش و پژوهش دانشگاه (خانم جوادی) مراجعه کنند.

لازم به ذکراست تکمیل فرم مذکور وارائه مدارک الزامی است.

مدارک:

۱ _ کپی تمام صفحات شناسنامه
۲ _ کپی کارت ملی
۳ _ کپی آخرین مدرک تحصیلی
۴ _ ۴ قطعه عکس ۴ * ۳ تمام رخ
۵ _ کپی کارت بسیج وایثارگری (درصورت عضویت)

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.