تعداد بازدید : 549 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:00
.
اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان دوره روزانه تمام مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ می رساند: بادردست داشتن مدارک زیر برای تکمیل فرم اطلاعات فردی تا روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ به دفترمعاونت آموزش و پژوهش دانشگاه (خانم جوادی) مراجعه کنند.

لازم به ذکراست تکمیل فرم مذکور وارائه مدارک الزامی است.

مدارک:

۱ _ کپی تمام صفحات شناسنامه
۲ _ کپی کارت ملی
۳ _ کپی آخرین مدرک تحصیلی
۴ _ ۴ قطعه عکس ۴ * ۳ تمام رخ
۵ _ کپی کارت بسیج وایثارگری (درصورت عضویت)

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.