تعداد بازدید : 470 - تاریخ خبر : سه شنبه 26 دی 1396 - 01:32
حمایت رییس رسانه ملی از فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما
دکتر علی عسگری رییس سازمان صدا و سیما با تشکیل کمیته ای ویژه برای بکارگیری دانش آموختگان دانشگاه رسانه ملی در عنوان های شغلی مرتبط با رشته تحصیلی آنان موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی در خواست رییس دانشگاه صدا و سیما، مبنی بر رفع محدودیت ظرفیت الگوی برخی مشاغل سازمانی برای فارغ التحصیلان این دانشگاه و پیشگیری از عوارض نامطلوب بکارگیری فارغ التحصیلان در مشاغل نامتناسب با رشته تحصیلی و تخصصی، با دستور رییس سازمان، مقرر شد، کمیته ای ویژه تشکیل شود و تصمیمات لازم را در این زمینه اتخاذ کند.

پیش از این، به خاطر محدودیت عنوان های شغلی و تکمیل ظرفیت الگوی نیروی انسانی در برخی مشاغل، دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما، پس از معرفی به سازمان، در مشاغل غیر مرتبط با رشته تحصیلی، جایابی و بکارگیری می شدند که به نوعی موجب سرخوردگی و کاهش فروغ انگیزه ها برای خدمت بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.