تعداد بازدید : 1131 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:21
درخشش دانشجوی دانشگاه صدا و سیما در نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی"
خانم سیده زینب ابراهیمیان شیاده، دانشجوی کارشناسی ارشد نویسندگی رادیو از دانشگاه صدا ودسیما به عنوان برگزیده نخستین جشنواره " داستان طنز خط خطی" معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، داستان طنز " محکمه یک دمپایی" اثر خانم سیده زینب ابراهمیان، از بین دو هزار و 148 داستان رسیده از سراسر کشور به دبیر خانه این جشنواره و 150 اثر راه یافته به مرحله پایانی، موفق شد در بخش نویسندگان بالای 18 سال، به عنوان اثر برگزیده، معرفی شود.

جشنواره "داستان طنز خط خطی" باهدف تشویق جوانان و نوجوانان به خلق آثار فاخر طنز و افزایش سهم داستان های طنز در فرهنگ مکتوب میهن اسلامی برگزار می شود و به رغم پیش بینی هیأت داوران، نخستین دوره آن با استقبال چشمگیر علاقمندان و طنز نویسان نوپای کشورمان مواجه شد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.