تعداد بازدید : 1198 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:06
برگزاری دوره آموزش حفاظت گفتار در دانشگاه صدا و سیما
کلاس آموزشی حفاظت گفتار و تخلیه تلفنی، صبح و عصر امروز برای کارکنان و مدیران دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کلاس آموزشی را حراست دانشگاه با همکاری حراست مرکزی سازمان با هدف آگاه سازی و هوشیاری کارکنان و مدیران برای پیشگیری از تخلیه تلفنی، برگزار کرد.

رعایت ملاحظات امنیتی و سایبری نیز از جمله آموزش هایی است که حراست دانشگاه صدا وسیما، در قالب برگزاری دوره های آموزشی، به آن همت گمارده است.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.