تعداد بازدید : 450 - تاریخ خبر : دوشنبه 18 دی 1396 - 01:47
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما

سومین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور تمامی اعضاء برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، مهندس احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت و دکتر دارابی معاون استان های سازمان صدا و سیما، دکتر حسن خجسته و دکتر احمد ضابطی جهرمی از اعضای هیآت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دکتر رضایی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعضای کمیسیون دائمی هیآت امنای دانشگاه صدا وسیما هستند.

در این جلسه درباره اهداف راهبردی، بودجه، ساختار و مسائل اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.