تعداد بازدید : 282 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 دی 1396 - 12:25
درخشش دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا وسیما، برنده فانوس زرین هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، حمید رضا حیدری و عارف جعفری چگنی به خاطر ساخت مستندهای " اولین برخورد" و " فرزند ایران" برنده جایزه فانوس زرین هشتمین جشنواره فیلم عمار شدند.
 هم چنین در بخش های داستانی و مستند این جشنواره، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، خوش درخشیدند.

در بخش داستانی، اهدای فانوس زرین به امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم نیمه بلند «بعد از ظهر» و اهدای لوح افتخار به سیدمهدی میرغیاثی کارگردان فیلم کوتاه «سِلفی سَلَفی» و در بخش مستند باعنوان
 جبهه فرهنگی و سبک زندگی، اهدای لوح افتخار به امید مدحج کارگردان مستند «بار دیگر زندگی»، به علت روایتی هنری و خلاقانه از اردوهای جهادی و در بخش جنگ نرم، تقدیر از لقمان یداللهی کارگردان مستند «محرمانه کولا» ، از جمله جوایز و تقدیر نامه های هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار بود که به دانشجویان دانشکده دین و رسانه قم تقدیم شد.
 جایزه ویژه «نشان مردمی استقلال» جشنواره نیز به محمدعلی هاشمی قهرمان مستند «ز مثل ...» اثر عباس زارعی از همین دانشکده اهداء شد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.